Zwangerschapshoot

Ongedwongen zwangerschapsshoot

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Geniet zoveel mogelijk van deze bijzondere tijd. Wil je je zwangerschap laten vastleggen op de gevoelige plaat? Dat kan! Een zwangerschapsshoot is een fotosessie die draait om jou en je ongeboren kindje. Het is een fotosessie vol met leuke momenten en emotie. Geniet! En ik maak er een mooie fotoserie van door de mooiste momenten vast te leggen.

Zwangerschapsshoot waar en hoe je maar wilt

Foto’s uit het leven gegrepen, genomen op dit bijzondere moment in je leven, nu je in verwachting bent. De fotosessie kan gemaakt worden van jou, maar ook samen met je partner of gezin. Doordat de stijl van fotograferen spontaan is, kunnen de foto’s gemaakt worden tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, of gewoon thuis. Heb je zelf een leuk idee? Laat het me weten, want dan maken we er samen een mooi resultaat voor waar je nog jaren met plezier op terug kan kijken. Samen zorgen we ervoor dat de zwangerschapsshoot voor jou een geweldige ervaring is met mooie foto’s als resultaat. Bij werkwijze kun je vinden hoe ik te werk ga en welke mogelijkheden er zijn.

Foto’s zwangerschapsshoot

Ben je benieuwd naar de foto’s van andere zwangerschapsshorts die ik gedaan heb? Scroll dan naar beneden voor een impressie van verschillende zwangerschapsshoots.

 

♥ ♥

QUOTE

“Irene, wat zijn we blij met de foto’s. Ze zijn prachtig geworden! We zijn blij dat we jou hiervoor gevraagd hebben en zullen je zeker aanbevelen bij iedereen die ook zwangerschapsfoto’s wil laten maken. Succes met je fotografie.”

Carla en Karim

 

♥ ♥