Familieshoot

Een vrolijk ongedwongen familieportret

Willen jullie een mooi familieportret laten maken? Goed idee!                  Momenten waarop jullie als familie samen zijn, zijn het waard om vastgelegd te worden. Houden jullie van spontane foto’s waar jullie op staan zoals jullie echt zijn? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres. Met mijn aanpak kan ik ervoor zorgen dat jullie zonder te poseren de mooiste foto’s krijgen. Omdat een familieshoot ontspannen en informeel van aard is, kan deze gedaan worden waar jullie maar willen. Zo wordt de familie portretsessie ook gelijk een gezellig dagje uit met familie. Ook kan ik  jullie tips geven voor een mooie locatie voor de foto’s.  Hebben jullie zelf een leuk idee? Vertel het maar, want dan bespreken we gelijk. Ben je benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.

Spontane stijl gezinsportret familiefoto familie fotoshoot op locatie in bos fotograaf Den Haag

Aanpak familieportret

Ik krijg ook wel eens mensen die een beetje bezorgd zijn dat ze niet zo mooi op de foto te komen. Hier houd ik rekening mee. Om te beginnen is het niet nodig om te poseren. Verder zorg ik ervoor het juiste standpunt te kiezen en soms wat meer afstand te nemen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met deze aanpak krijg je het beste resultaat.

Afspraak maken voor een familieshoot?

Een familie portretsessie kan vanaf drie personen. Hoe meer mensen deelnemen aan de fotoshoot, hoe meer tijd er nodig is om iedereen mooi op de foto te krijgen. Wil je een afspraak maken? Klik dan  kan hier. Samen met jou wordt er in overleg een geschikte datum en locatie bepaald. Na de fotosessie ontvang je een link naar een foto overzicht met de gemaakte foto’s zodat jullie een keuze kunnen maken welke foto’s jullie willen ontvangen. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

 

♥ ♥