Personal Branding Photoshoot

 

Zou je eindelijk eens mooie foto’s willen hebben om jezelf als ondernemer in de markt te kunnen zetten? Dan is een personal branding photoshoot precies waar je naar op zoek bent!

Laat jezelf van je persoonlijkste kant zien met foto’s van jezelf en van wat jij het liefste doet. Dit is waardevolle content voor je website en voor social media zoals bijvoorbeeld Instagram. Deze content versterkt jou als merk zodat potentiële opdrachtgevers je sneller leren kennen en daardoor eerder voor jou zullen kiezen als ondernemer.

“Wat voor soort foto’s kan ik dan laten maken”, vraag je je misschien af. Je kan het zo gek niet bedenken, zolang het jou uniek maakt. Houd je er bijvoorbeeld van om in de ochtend een krantje te lezen met een latte macchiato bij je favoriete koffietentje maar ben je tegelijkertijd ook dol op je eigen moestuin? Of ben je gek op lange strandwandelingen maar tegelijkertijd ook trots op je modern ingerichte woonkamer waar het licht zo mooi naar binnen valt? Of laat je liever de zakelijke kant van jezelf spreken en wil je graag op de foto met je nieuwe auto? Het is maar een greep uit de vele mogelijkheden. Samen met jou bekijken we wat je wilt uitstralen naar je gedroomde opdrachtgever zodat zij de weg naar jou razendsnel weten te vinden!

Headshot zakelijk profielfoto man in donkerblauw pakZakenman lobbyist op roltrap tweede kamer Den HaagMan met baard in lobby Tweede Kamer Den HaagHigh end ondernemer tweede kamer

Personal Branding Fotoshoot – wat houdt het in?

Vraag je je ook wel eens af wat je het beste kan posten of welke foto je het beste daarbij kan gebruiken? Het komt je vast bekend voor…. Maar ik kan je hier heel goed mee helpen. Heb je er wel eens bij stil gestaan hoe uniek je bent en hoe bijzonder jouw verhaal is? In een persoonlijk gesprek kijken we samen wat jouw niche is als ondernemer en hoe je dat het beste kan vertalen naar de mooiste beelden. Bijvoorbeeld heldere, frisse foto’s van waar je je in het dagelijkse leven mee bezig houdt. Dat kan heel simpel zijn. Bijvoorbeeld als je een mailtje van een potentiële klant beantwoordt of een telefoontje doet om een afspraak te bevestigen. Ik leg dit mooi vast in de juiste setting, die het beste past bij jouw bedrijf. In een tijdsbestek van 1,5 uur maak ik een fotoserie van jou op één of eventueel twee locaties. Met behulp van de briefing die we samen hebben gehad weet ik precies hoe ik ervoor kan zorgen dat jij en je merk/product perfect in de spotlight staan. Ook als je er niet zo van houdt om in het middelpunt van de belangstelling te staan, kan ik de mooiste foto’s van je maken. Ik stel je op je gemak en de mooiste foto’s komen vanzelf! Door mijn ontspannen manier van werken voel je je snel vol zelfvertrouwen kan ik je op je mooist fotograferen. Precies zoals jij dat voor ogen hebt!
 Dit voorjaar kost het € 200 inclusief 20 beelden in jpg hoge resolutie. En jij mag zelf de mooiste foto’s kiezen!   Dit wil ik ook !

Jouw voorbereiding op de fotosessie.

Kies twee of drie kledingcombinaties uit waarvan je zelf vindt dat ze je mooi staan. Het mag ook een outfit zijn die wat meer casual is, als dat past bij jouw manier van ondernemen. Deze kan je dan bijvoorbeeld weer combineren met een donker jasje zodat je een meer formele, zakelijke uitstraling krijgt op de foto. Denk hierbij goed na welke kleuren je goed staan en welke kleuren naadloos aansluiten bij de filosofie van jouw onderneming. Afhankelijk van jouw voorkeur en de branche waarin je werkzaam bent kan de kledingstijl zakelijker zijn of juist wat meer relaxed. Blijf dicht bij jezelf. Ga je nooit de deur uit zonder rode lippenstift, stop deze dan gauw in je tas. Of als jij altijd vrolijke sjaaltjes draagt, neem die dan ook mee…. Een leuk kleuraccent doet het altijd goed. Verder is deze fotoshoot een ultiem moment voor jezelf, dus waarom zou je er niet alles aan doen om er zo mooi mogelijk uit te zien? Een goede voorbereiding is het halve werk, dus laat jezelf van tevoren lekker verwennen bij de kapper en/of de schoonheidsspecialiste.

Ook kan het een goed idee zijn om enkele dingen mee te nemen die vaak gebruikt bij je werk. Dit kan van alles zijn, als het maar goed bij jouw werkzaamheden past. Voor veel zelfstandig ondernemers is dit een telefoon, laptop, blocnote, pen (uiteraard met het logo van je onderneming!) en een beker voor je favoriete theetje. Maar als jouw bedrijf de missie heeft om bijvoorbeeld gezonde voedingsprogramma’s aan te bieden, dan past een fotosessie in jouw keuken of in dat hippe restaurant waar je pas hebt gegeten hier goed bij. Heb je grootse plannen en wil jij met jouw onderneming het beste in mensen naar boven halen? Dan kan ik samen met jou het ideale concept bedenken voor de foto’s. In de juiste beeldtaal. Niets is te gek, dus kom maar op met die ideeën! Ik verheug me er nu al op om samen met jou te  brainstormen.

Zakelijke portretfoto vrouwelijke.fotograaf Den Haag

Hoe geweldig is het om eindelijk mooie, heldere foto’s te hebben van jezelf en van wat je graag doet. Beelden die perfect aansluiten bij de missie van jouw bedrijf.

Wil je dat ook? Neem dan nu contact op voor jouw personal branding fotosessie. Ik hoop je snel te ontmoeten. Ciao!