Editorial

Editorial fotografie voor een sprekende publicatie

Een foto bij uw publicatie maakt dat het de lezer uitnodigt om verder te lezen. Editorial fotografie maakt het verschil! Bent u op zoek naar een fotograaf die u kan helpen bij het maken van de juiste foto voor bij uw artikel in een vakblad of bij een persbericht? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Heeft u al ideeën over hoe u het wilt hebben? Deze bespreek ik graag samen met u om tot het beste eindresultaat te komen.

Een sterke foto nodigt uit

Een sterke foto bij een publicatie trekt de aandacht en nodigt de lezer uit om het artikel te lezen.  In overleg met u bepalen we waar de foto’s aan moeten voldoen. Welke boodschap moet de foto uitstralen? Wat voor setting en licht passen daar het beste bij? Welke rol speelt de kleding? In welk formaat wilt u ze ontvangen en hoe snel wilt u de foto’s geleverd hebben? Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.  Bij werkwijze kunt u lezen hoe ik te werk ga en welke mogelijkheden er zijn. Bij tarieven kunt u zien wat de fotografie u zal gaan kosten.

Zakelijke fotograaf in Den Haag

Ik ben gevestigd in Den Haag, maar ik fotografeer voornamelijk voor opdrachtgevers in heel de Randstad en geregeld daarbuiten. Wilt u weten of ik nog beschikbaar ben? Neemt u dan contact met me op. Graag kom ik naar de locatie waar u de foto’s wilt laten maken.

Bent u benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn voor bij een publicatie? Scrolt u dan naar beneden voor  diverse voorbeelden van editorial fotografie.

QUOTE

“Beste Irene, bedankt voor de foto’s en de super snelle levering. Ze zien er weer hartstikke mooi uit.  Zodra  ik weer een foto voor bij een interview nodig heb, weet ik je te vinden!”

Menno Jelgersma
Sherpa en de Fries