Blog

Kleurrijk en ongedwongen

In maart kreeg ik een mailtje van Miranda. Of ik op hun trouwdatum nog beschikbaar was. En of ik als trouwfotograaf hun dag wilde vastleggen, bij voorkeur kleurrijk en ongedwongen. Dat kon uiteraard, want dat is helemaal in mijn straatje. Dus ja! Wat was ik blij dat ze mij gekozen hadden als fotograaf om hun huwelijk te fotograferen.

Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik Ricardo en Miranda aangeraden om voor de bruiloft een loveshoot te doen. Dat vonden ze een prima idee. Rustig wennen aan de camera tijdens een informele fotosessie voelde meteen goed. En deze was ook nog eens gratis! Want elk bruidspaar dat kiest voor het platina pakket krijgt deze helemaal voor niets. De fotoshoot ging hartstikke goed! Ricardo en Miranda hadden trouwens hun eigen twist gegeven aan de fotoshoot. Want het stel kwam namelijk ook met de kinderen en de  ouders van de bruid naar de fotolocatie. Het werd een vrolijke love familie fotoshoot in Park Clingendael.

Vrolijke familie fotosessie familie portretsessie bos Park Clingendael Den Haag

Op de dag van de bruiloft begon ik met de fotoshoot. Die vond plaats bij Vlinders aan de Vliet in Leidschendam omdat er regen voorspeld was. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we dit al besproken en een plan B locatie uitgezocht, dus alles was goed geregeld . Vlinders aan de Vliet is een ideale binnenlocatie voor een bruidsreportage. Veel daglicht, schattige bruggetjes en genoeg tropische planten voor een kleurrijk geheel. Gelukkig had Miranda een mouwloze trouwjurk aan, want de temperaturen in de kas waren ook tropisch….

Bruidspaar op bruggetje Vlinders aan de Vliet tropische tuin fotolocatie Leidschendam trouwfotograaf

Na de bruidsreportage brak het zonnetje door. Dat kwam supergoed uit want het bruidspaar had inmiddels trek gekregen. Ze hadden voor iedereen broodjes meegenomen en gingen er lekker bij zitten op de picknickbanken bij Vlinders aan de Vliet. Ik stapte alvast in de auto om naar de trouwlocatie te gaan. Daar kon ik de sfeer vastleggen en de aankomst van de gasten bij Partycentrum De Schaapskooi in Delft.

bruid voert vogel bij vlinders aan de Vliet

De ouders van Miranda hadden een prachtige wegwijzer gemaakt en een boog met linten en versieringen. En in de trouwzaal waar de ceremonie plaatsvond lag een enorme rode loper en er stond een ballonnenboog in de themakleuren van Ricardo en Miranda. Goud met wit. En bij de tafel van de BABS vormden grote witte letters met lampjes erin LOVE. Aan alles was gedacht.

De ceremonie was prachtig. Kleurrijk en met veel vrolijke momenten. En de bruidskindjes waren super schattig. Na afloop van het jawoord was er een erehaag met alle gasten en een sprookjesachtige taart. Daarna werden de gasten getrakteerd op een heerlijk diner in een aparte zaal en ’s avonds was er een spetterend trouwfeest. De mooiste momenten heb ik kunnen vastleggen. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen. De sfeer zat er goed in. Iedereen had het naar zijn zin. En ik? Ik heb er net zo van genoten als het bruidspaar.

erehaag gasten met bruidspaar bij De Schaapskooi trouwfotograaf irene Delft Den HaagBruidstaart wit met goudeerste dans bruidspaar De Schaapskooi Delft trouwfotograaf Irene Den Haag

Het bewerken van de foto’s is ook altijd een feestje. Ook nu weer. Zoveel emotie en vrolijke momenten kwamen er voorbij. Het waren prachtige plaatjes. Ik verheug me al op de blije gezichten als ze de beelden te zien krijgen. Ricardo en Miranda zullen nog moeite krijgen met het kiezen van de foto’s voor het trouwalbum….

Ciao,

Irene handschrift met potlood