Zakelijk

Zakelijke fotografie

Bent u op zoek naar een fotograaf voor het vastleggen van een officieel fotomoment? Denk bijvoorbeeld aan een opening van een nieuwe vestiging of een meeting? Of wilt u goede portretten van uw medewerkers laten maken voor uw nieuwe website? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Vele opdrachtgevers

Ik heb geruime ervaring met zakelijke fotografie en kan u voorzien van prachtig beeldmateriaal. Precies zoals u het graag wilt zien.  Helder, sterk en overtuigend. Vooraf bespreek ik graag uw wensen zodat mijn werk naadloos hierop aansluit. Dit bied ik aan voor het juiste tarief. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.

Werkgebied in Den Haag, Leiden, Rotterdam en ver daarbuiten

Ik ben zelf gevestigd in Den Haag. Mijn zakelijke opdrachtgevers zijn gevestigd in onder andere Den Haag, Rijswijk, Delft, Rotterdam, Leiden, en Amsterdam. Deze variëren van ministeries, overheidsinstanties, scholen, advocatenkantoren, non-profit organisaties, IT bedrijven,  ambassades en zelfstandig ondernemers.

Bent u benieuwd naar mijn foto’s van bedrijfsevents? Kijkt u dan gerust naar mijn portfolio. Wilt u zakelijke portretten zien? Klik dan hier. Voorbeelden van editorial fotografie kunt u hier vinden.

Zakelijke fotografie voor het juiste tarief

Bent u benieuwd naar mijn scherpe tarieven voor zakelijke fotografie? Klik hier voor meer informatie.