Handige Links

Planning van jullie bruiloft

Zijn jullie al begonnen met de voorbereidingen van jullie grote dag? Goed om te horen! Bij het plannen van een bruiloft komt heel veel kijken. Het kan zijn dat jullie al heel ver zijn met de planning, maar hebben jullie echt overal aan gedacht….? Hierbij nog een paar goede tips. 

Stralende bruid…

Wil je als bruid de show stelen op je trouwdag, maar heb je nog geen visagiste / hairstyliste gevonden? Dan kan ik je wellicht helpen. Ik heb door de jaren heen een aantal heel goede leren kennen die ik zeker kan aanbevelen. Neem snel contact op!

Met de fiets of een bijzondere trouwauto?

Willen jullie een weergaloos entree maken zoals het een bruid en bruidegom betaamt? Sommige bruidsparen vinden het leuk om een mooi versierde auto hun entree te maken op hun bruiloft, maar het kan ook een origineel idee zijn om op de fiets naar de trouwlocatie te komen.… Mochten jullie een bijzondere trouwauto willen huren, kijk dan eens bij https://www.123trouwauto.nl. Er zijn vele trouwauto’s waaruit jullie kunnen kiezen. Karel en zijn collega’s zorgen ervoor dat jullie zorgeloos van jullie trouwdag kunnen genieten.

origineel idee trouwfeest

Origineel idee voor die ene foto?

Houden jullie ervan om originele foto’s te krijgen op jullie trouwdag? Dan kan! Kijk voor jullie bruiloft eens te kijken voor leuke en mooie foto ideetjes op: https://nl.pinterest.com/wedspiration/lovely-wedding-ideas-leuke-ideeën-voor-je-bruiloft/ Deel ze voor jullie bruiloft met me, dan kunnen we ze maken tijdens jullie trouwreportage. Jullie kunnen ook kijken op: https://mywed.com/nl/photographer/ievankessel/

Let’s party!

Hebben jullie een spetterend feest gepland, maar nog geen deejay? Geeft helemaal niets…. Neem contact met mij op! Ik ken diverse goede en betaalbare deejays die jullie feest onvergetelijk kunnen maken. En vinden jullie het leuk om op het feest een fotobooth te hebben zodat jullie gasten grappige selfies kunnen maken? Kijk dan eens op https://www.theperfectwedding.nl/trouwfeest

 

♥ ♥