Bruidsfotograaf

Professionele fotograaf voor jullie bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf die die jullie kan laten shinen op de foto? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Door mijn relaxte manier van doen voelen jullie je al snel op je gemak. Dat is al voor de helft gewonnen! En alles gaat in overleg.

Met een paar eenvoudige tips kan ik jullie van de mooiste kant laten zien en ervoor zorgen dat ook jullie trouwkleding het best uitkomt op de foto. Verder luister ik goed naar jullie wensen. Want die staan centraal! Zodoende krijgen  jullie de foto’s waar jullie jaren later nog met plezier naar kijken.  Als een blijvende herinnering voor later. Dankzij mijn journalistieke stijl van werken leg ik jullie bruiloft zo verhalend mogelijk vast zonder dat jullie het door hebben. Ik ga veelal onzichtbaar te werk zodat jullie lekker ongestoord en ontspannen kunnen genieten. Daardoor ontstaan de mooiste spontane momenten vanzelf!

Zijn jullie benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier , klik op onderstaand logo of scroll naar beneden.

Homo huwelijk regenboog bruiloft bruidegommen twee mannen trouwfoto

 

Bruidegom speelt gitaar in trouwpak spontane trouwfoto Bruid trekt trouwschoenen aan met vader aankleedmoment trouwfotografie Romantische trouwfotografie bruidspaar op de fiets Romantische bruidsfotograaf Den Haag bruidspaar kust bij boom Landgoed te Werve Rijswijk Bruidspaar omhelzing in bos op bruggetje Landgoed te Werve Rijswijk romantische trouwfoto Romantisch bruidspaar aan het water bij De Put Landgoed te Werve Rijswijk Den Haag Bruidspaar dans in hal Kasteel Te Werve Rijswijk romantische bruidsfotograaf den Haag Bruid met haar vader weggeven in hal Kasteel te Werve Rijswijk romantische trouwfotografie Trouwgelofte bruidspaar in de zon Landgoed Te Werve Rijswijk Bruidsjurk met lange sleep bruid kijkt naar buiten vanaf balkon Kasteel Te Werve Rijswijk

Al ruim 10 jaar professionele bruidsfotograaf met

Wisten jullie dat ik dit jaar al 11 jaar bruidsfotograaf in Den Haag ben? En ik doe het met zoveel liefde! Voordat ik begon als fotograaf wilde ik eerst een goede kennis van licht en fotografische technieken krijgen. Want daarmee maak je echt het verschil tussen een goed en een geweldig resultaat. Daarom heb ik eerst de vakopleiding conceptueel beeld aan de Fotoacademie Rotterdam gedaan. Tijdens de opleiding kreeg ik de kans om een bruiloft te fotograferen van een medestudent. Het resultaat was zo goed, dat ik al vrij snel daarna weer gevraagd werd.  Ik had er zoveel plezier in, dat ik besloot om na de opleiding zelfstandig fotograaf te worden. Willen jullie hier meer over lezen? Kijk dan hier

Zijn jullie benieuwd hoe ik te werk ga? Kijk dan hier bij werkwijze.

Willen jullie weten wat bruidsfotografie gaat kosten? Kijk dan naar deze pakketten

Dansend bruidspaar op het water in de zevende hemel
Handige tips voor jullie bruiloft nodig? Klik op de foto !

Professioneel en betrouwbaar

Trouwen doe je maar één keer in je leven. En sommigen zelfs twee keer….. ♥ Daarom is het goed om te weten dat Ik als bruidsfotograaf in Den Haag professioneel en betrouwbaar ben. Zekerheid gaat voor alles. Ten eerste zijn jullie foto’s zijn bij mij in veilige handen, want ik werk altijd met de beste full frame camera’s en meerdere lichtsterke lenzen. Ten tweede heb ik altijd reservemateriaal bij me. Ten derde worden de foto’s nog dezelfde dag veilig opgeslagen. Lokaal en ook op een externe backup. Deze backup bewaar ik gegarandeerd 5 jaar zodat jullie een beroep op mij kunnen doen in geval dat ooit nodig mocht zijn.

Verder mogen jullie van mij verwachten dat jullie bij mij terecht kunnen met al je vragen. Bijvoorbeeld als jullie een mooie binnenlocatie zoeken of als jullie nog een origineel idee willen voor een leuk fotomoment.Ik heb de beste ideeën want ik kom al jaren op de leukste feestjes. Voor de dag van jullie huwelijk heb ik alles doorgesproken met de ceremoniemeester. Op de dag zelf zorgen we dat alles op rolletjes loopt. En verder leg ik alle sfeervolle details vast. Mooie onverwachte momenten en emoties. Het is elke keer weer volop genieten als ik op pad mag om een bruiloft te fotograferen. Vandaar dat ik zelf net zo loop te genieten als jullie.

 

Trouwreportage De Hertenhorst Delft
Zomers trouwfeest op De Hertenhorst in Delftse Hout

 

 

♥ ♥

Quote

“We zijn superblij met de trouwfoto’s. Er zitten echt geweldige tussen! Bedankt voor je aanwezigheid en je prachtige foto’s! En het trouwalbum was helemaal zoals wij het gehoopt hadden. We zullen er in de toekomst met veel plezier naar blijven kijken en je aan iedereen als aanraden als bruidsfotograaf!”

Mark en Petra Voogt-van Leeuwen, Delft