Bruidsfotograaf

Professionele fotograaf voor jullie bruiloft

Jullie gaan trouwen. Fantastisch! Dan hebben jullie vast een heleboel vragen, zoals:  Hoe komen jullie zo mooi mogelijk op de foto of hoe worden jullie mooiste momenten op de dag vastgelegd? Worden al jullie vragen goed beantwoord en op een vriendelijke manier? En vinden jullie de stijl van fotograferen mooi? Door mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf kan ik jullie een paar eenvoudige tips geven. Zodoende krijgen  jullie de mooiste foto’s die jullie graag willen en kunnen jullie lekker genieten samen met jullie gasten. Mijn streven is om jullie bruiloft zo creatief, spontaan en romantisch mogelijk vast te leggen zonder dat jullie het door hebben. Daardoor ontstaan de mooiste momenten vanzelf! Zijn jullie benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier of klik op onderstaand logo.

Bruidsfotograaf den haag landgoed te werve

Zekerheid

Trouwen doe je maar één keer in hun leven. En sommigen twee keer….. Daarom is het belangrijk om te weten dat zekerheid bij mij voor alles gaat. Ten eerste zijn jullie foto’s zijn bij mij in veilige handen.  Ik werk altijd met tenminste twee topcamera’s en meerdere lenzen. En bovendien heb ik altijd reservemateriaal bij me. Jullie foto’s worden nog dezelfde dag veilig opgeslagen en hiervan wordt een externe backup gemaakt. Deze backup bewaar ik gegarandeerd 5 jaar voor jullie. Het zou immers eeuwig zonde zijn als jullie trouwfoto’s kwijt zouden raken door een gecrashte computer.

Professionele bruidsfotograaf met een afgeronde fotografie vakopleiding

Voordat ik begon als bruidsfotograaf wilde ik eerst een goede kennis van licht en fotografische technieken krijgen. Want daarmee maak je echt het verschil tussen een mooie foto en een geweldige foto. Daarom heb ik voordat ik begon als professioneel fotograaf eerst de vakopleiding aan de Fotoacademie Rotterdam gedaan. Tijdens die vier jaar opleiding kreeg ik de kans om een bruiloft te fotograferen. Dat ging zo goed, dat ik al vrij snel daarna weer gevraagd werd.  Ik had er zoveel plezier in, dat ik besloot om er na het behalen van mijn diploma mijn werk van te maken.

Zijn jullie benieuwd hoe ik te werk ga? Kijk dan hier bij werkwijze.

 

Bruidsfotografie is beschikbaar voor elk budget. Jullie kunnen dan ook kiezen uit vier verschillende pakketten.  Voor tarieven klik hier.

Trouwreportage De Hertenhorst Delft
Zomers trouwfeest op De Hertenhorst in Delft

Goede voorbereiding voor een bruiloft

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daardoor kom ik nooit voor verrassingen te staan. Jullie wensen op een rijtje, de dagplanning goed afgestemd met jullie, de mooiste fotolocaties en natuurlijk een goed humeur! Samen met jullie zorgen we dat op jullie trouwdag alles op rolletjes loopt. Verder leg ik alle sfeervolle details vast. En natuurlijk al die mooie onverwachte momenten en emoties. Het is elke keer weer een eer voor me om een bruiloft te mogen fotograferen. Vandaar dat ik zelf net zo loop te genieten als jullie.

 

♥ ♥

Quote

“We zijn superblij met de trouwfoto’s. Er zitten echt geweldige tussen! Bedankt voor je aanwezigheid en je prachtige foto’s! We zullen er in de toekomst met veel plezier naar blijven kijken!”

Mark en Petra Voogt-van Leeuwen