Trouwalbums

Een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering

Wat is er mooier dan jullie favoriete foto’s in een trouwalbum als prachtige herinnering aan jullie grote dag. De albums die ik aanbied komen van een toonaangevende kwaliteitsleverancier uit Portugal, waar de meeste professionele fotografen bestellen . Deze albums hebben platliggende pagina’s, zodat foto’s ook in het midden van het album goed te zien zijn.  De albums hebben een luxe uitstraling en dikke verstevigde pagina’s. Jullie hebben keuze uit vele formaten, kleuren en uitvoeringen. Wat te denken van een vierkant album met een linnen omslag en jullie namen in verzonken letters of een album met jullie favoriete foto op de voorkant? Er is heel veel mogelijk. Tijdens een kennismaking kan ik jullie diverse voorbeelden laten zien. Zo kunnen jullie aangeven wat jullie mooi vinden.

Grote keuze uit trouwalbums, precies zoals jullie wensen

In overleg met jullie stel ik de opmaak samen. Hiervoor zal ik jullie allereerst vragen om een selectie te maken uit alle foto’s die jullie ontvangen hebben. Alleen de foto’s die jullie het mooist vinden, komen in het album. Als ik jullie fotoselectie heb ontvangen, dan ga ik beginnen met de opmaak. Zodra deze klaar is, stuur ik deze naar jullie ter goedkeuring. Als jullie nog iets aan de opmaak willen veranderen, dan kan dat uiteraard nog worden aangepast. Pas als jullie 100% tevreden zijn, zal ik het album voor jullie bestellen.

Een trouwalbum voor elk budget

Trouwalbums zijn verkrijgbaar voor elk budget. Ik kan jullie bijvoorbeeld een gift book aanbieden met de highlights van jullie trouwdag op 10 pagina’s voor maar € 99 incl. BTW. Ideaal om cadeau te geven aan getuigen of ouders.

Trouwalbums kijken?

Willen jullie een trouwalbum en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Graag laat ik  jullie diverse voorbeeldalbums zien en bespreek ik met jullie de mogelijkheden.

 

Quote

“Vrijdag ontvingen we ons trouwalbum. Het is een prachtig album geworden, we zijn er ontzettend blij mee! Het is met heel veel smaak en gevoel voor kleur samengesteld, heel veel dank daarvoor. We hebben nu een hele mooie herinnering aan onze trouwdag! ”

Otto en Vivian van Nouhuys