Portretfotograaf

Portretfotografie in Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf die jou mooi op de foto kan zetten zoals je echt bent? Dan ben je bij Irene van Kessel | Fotografie aan het juiste adres. Of het nu gaat om een zakelijke portretsessie, een portretfoto voor bij een artikel in een magazine, of een mooi familieportret. Mensen fotograferen is mijn specialisme. Daarom kan in overleg met jou het portret maken zoals je dat in gedachten hebt. De juiste uitstraling geeft een foto net dat beetje extra zodat je de aandacht krijgt die je verdient. Wil je foto’s zien? Kijk dan maar eens bij portretten. Mijn tarieven voor heel betaalbaar. Een portretsessie is al te boeken vanaf € 75 incl. BTW. Ben je benieuwd wat de portretsessie die je wilt gaan boeken gaat kosten? Kijk dan hier.

Portretfotograaf met oog voor jou

Door de tijd te nemen om de juiste foto te maken zal je je eerder op je gemak voelen tijdens een fotosessie. De mooie plaatjes komen dan vanzelf! Allereerst spreek ik graag vlak voor de fotoshoot af om jouw wensen en ideeën door te spreken. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Zodoende krijg ik een beeld van wie ik op de foto ga zetten en voor jou is het prettig omdat je hoort wie ik ben en hoe ik te werk ga. In goed overleg bepalen we welke uitstraling en sfeer de foto’s zullen krijgen. Een portretfoto blijft een momentopname. Daarom is het belangrijk om op het goede moment af te drukken. Creatief gebruik van licht en omgeving dragen bij aan de juiste uitstraling en de stijl van de foto. Voor meer informatie over hoe ik te werk ga kijk je bij werkwijze.

Fotograaf voor familieportret, loveshoot, portret voor social media, zwangerschapsshoot, babyshoot of lifestyle portret

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieportret? Tijdens een familieshoot kan ik de mooiste momenten voor jullie vastleggen waarin jullie speciale familieband centraal staat. Kijk voor foto’s bij familieshoot. Heb je altijd al een goede aansprekende profielfoto willen hebben zodat je net dat streepje voor hebt bij een sollicitatie? Of vind je het belangrijk om een mooie foto van jezelf te hebben voor social media? Ook daarmee ben ik je graag van dienst. Kijk voor meer foto’s op portret social media. Ben je in verwachting en zou je graag mooie foto’s willen laten maken in deze bijzondere tijd? Ik maak graag mooie foto’s van jou en je zwangere buik. Kijk voor meer foto’s op zwangerschapsshoot. Zijn jullie trotse ouders geworden? Gefeliciteerd met jullie kindje. Ik leg graag de mooiste momenten vast van jullie kindje. Kijk voor foto’s op babyshoot. Wil je een keer een foto van jezelf laten maken in een speciale setting met een verhalend karakter? Laat het me weten, want ik maak graag een mooi lifestyle portret van je. Kijk bij lifestyleportret voor foto’s.

“Ieder mens heeft iets eigens, met ieder zijn specifieke karaktereigenschappen. En iedere persoon reageert weer anders op de camera, en op de fotograaf. Dat maakt elke foto-opdracht waar het om mensen draait telkens tot een unieke persoonlijke ervaring, zowel voor degene die op de foto gaat als voor mij. Techniek heb je in je vingers, maar het inspelen op de situatie en het sociale contact maakt fotografie telkens weer fascinerend. Dat maakt fotografie zo geweldig!”

QUOTE

“Vlak voor kerst heb ik een portretsessie met Irene afgesproken. Na een heerlijk kopje koffie en een praatje nam ze uitgebreid te tijd voor mij. Irene is een heel vriendelijke, gezellige en vooral professionele fotografe. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, ze weet heel goed wat ze doet en is heel betrokken. Ze is belangstellend en staat open voor vragen, die ze altijd snel beantwoordt via email. Ze doet duidelijk erg haar best! Daarom beveel ik haar bij iedereen van harte aan. Dankjewel Irene voor de fantastische foto’s!”

Tara Verhoeven