Trouwfotograaf Den Haag

De beste plekjes in Den Haag, tips van een trouwfotograaf.

Gaan jullie trouwen in Den Haag? Dan zijn jullie vast op zoek die ene bijzondere locatie. Of het nu gaat om de meest romantische trouwlocatie voor het jawoord, of een feestlocatie waar jullie ook kunnen dineren… Ik weet ze allemaal te vinden. In mijn jaren als professionele trouwfotograaf in Den Haag ben ik al op zoveel mooie plekjes geweest om foto’s te maken. Ik heb de beste verzameld en voor jullie op een rijtje gezet.

Tip 1: Ontspannen trouwen in de tuin van Brasserie Berlage

Of jullie nu foto’s willen maken in de duinen, een mooi park of in het historisch centrum. Den Haag heeft het allemaal! Want als jullie kiezen voor een bruiloft bij Brasserie Berlage dan hebben jullie een feestlocatie die heel veelzijdig is. In de zomer kunnen jullie elkaar het jawoord geven in de  prachtige tuin. En als jullie graag foto’s aan zee willen maken, dan is dat goed te combineren, want binnen 10 minuten sta je op het strand van Scheveningen. Verder is het ideaal dat jullie meteen een mooie binnenlocatie achter de hand hebben, want met twee stappen ben je in het Kunstmuseum om foto’s te maken.

ceremonie trouwlocatie bruiloft Brasserie Berlage Den Haagceremoniemeester toespraak ceremonie bruiloft tuin Brasserie Berlage Den Haag

Tip 2: Het Oude Stadhuis in Den Haag

Zoeken jullie een chique trouwlocatie met veel historie? Dan is het Oude Stadhuis aan de Dagelijkse Groenmarkt helemaal iets voor jullie! De trouwzaal met prachtige schouw en grandioze kroonluchters is de perfecte setting voor elke ceremonie. Dit stadhuis vind je in de binnenstad van Den Haag. Als bruidsfotograaf ben ik er al zo vaak geweest dat ik alle mooie plekjes ken. En elke keer levert het weer verrassend mooie plaatjes op. Wel is het goed om te weten dat  je in het Oude Stadhuis alleen kan trouwen.  Proosten en bruidstaart aansnijden kan je doen bij  Hotel Restaurant ’t Goude Hooft.

Aankomst bruidspaar bordes Oude Stadhuis Dagelijkse Groenmarkt Den HaagCeremonie huwelijk trouwzaal Oude Stadhuis Dagelijkse Groenmarkt Den HaagBruidspaar getrouwd De Vierschaar Oude Stadhuis Dagelijkse Groenmarkt Den Haag

Tip 3: Hip trouwen in Restaurant Hotel & Spa Savarin

Dromen jullie van een bruiloft waarbij alles op één locatie gehouden kan worden? Dan is Savarin, dat net in Rijswijk ligt, zeker het overwegen waard!  Bij Savarin is  Van de ceremonie, het proosten tot en met het diner en het feest… jullie trouwdag is hier in goede handen. En jullie gasten die van ver komen kunnen zelfs blijven slapen. Bovendien heeft het hotel heeft een schitterende bruidssuite met jacuzzi en allerlei moderne snufjes.

Restaurant hotel spa Savarin Rijswijk trouwlocatieDecoraties bloemen en ballonnen bruiloft SavarinCeremonie huwelijk trouwen Savarin RijswijkFeliciteren bruidspaar receptie tuin Savarin Rijswijk

Tip 4: Trouwfeest in miniatuurstad Madurodam

Willen jullie echt een verrassende feestlocatie om toffe foto’s te maken en tot in de kleine uurtjes te dansen? Dan is Madurodam echt een toplocatie. Binnen is er ruimte om te feesten met wel 100 gasten. En buiten foto’s maken in het park is natuurlijk een must! Met die trouwfoto’s komt het wel goed!

Bruidspaar trouwreportage trouwfoto in Madurodam Den Haag

Tip 5: Huwelijk in Kasteel Hofwijck, net buiten Den Haag

Trouwen in een idyllisch kasteeltje vlakbij Den Haag. Dat kan bij Buitenplaats Hofwijck. Naast station Voorburg ligt deze prachtige trouwlocatie, omringd door water. De trouwzaal heeft schitterend uitzicht op de tuin en in de oude keuken kunnen jullie proosten. Foto’s maken kan in de kasteeltuin. Toplocatie!