Social Media

Portret social media

Een nieuwe stap in je carrière? Toe aan een nieuwe uitdaging? Een goede profielfoto kan ervoor zorgen dat je bij een sollicitatie net dat streepje voor hebt. Zorg dat jouw potentiële werkgever meteen een goed beeld krijgt van jou en wat je te bieden hebt. De juiste uitdrukking, kleding en setting onderstrepen wie je bent en waar je voor staat.

Zakelijke profielfoto

Een portretsessie social media kan op een locatie naar keuze gemaakt worden. Ik werk doorgaans op locatie en heb diverse mogelijkheden om een mooie zakelijke portretfoto’s te maken. Dit zijn locaties met een moderne uitstraling, diepte en veel (dag)licht. Bovendien heb je keuze uit verschillende achtergronden voor de foto’s. Bijvoorbeeld een witte of juist een wat donkerdere achtergrond. Heb je zelf al ideeën? Laat ze gerust weten, want dan kan ik met je meedenken om tot het beste eindresultaat te komen. Het is mogelijk om de portretsessie buiten te doen, of thuis als je dat prettig vindt. Ik denk graag met je mee. Bij werkwijze kun je vinden hoe ik te werk ga en welke mogelijkheden er zijn.

Voorbeelden portret social media

Hierbij diverse voorbeelden van eerder gemaakte social media portretten.

 

♥ ♥

QUOTE

“Bedankt voor de leuke fotosessie en voor de foto’s. Ik heb ze allemaal ontvangen. Ze zijn zooo mooi ! Hartelijk dank voor je snelle actie.
Ik zal je zeker aanraden.”

Joukje van Tuinen

 

♥ ♥