Lifestyle

Een portret met een verhaal

Heb je altijd al eens een portret van jezelf willen laten maken in een compleet andere setting zodat je net iemand anders lijkt? Of vind je het leuk om een portret te laten maken dat een verhaal vertelt? Denk bijvoorbeeld aan  een verwijzing  naar wie je bent of waar je van houdt. Maar het kan ook een hint zijn die de foto iets mysterieus geeft. Spreekt deze aanpak je aan om die foto te maken die net dat ene verschil maakt? Dan is een lifestyle portret de fotosessie voor jou. Samen met jou bespreek ik het idee voor de foto, zodat er een geweldige foto ontstaat waar je nog lang van kan genieten.

Kunstzinnig eindresultaat

Tijdens mijn opleiding aan de fotoacademie en later als professioneel fotograaf heb ik geleerd om te streven naar een zo mooi, eigentijds en kunstzinnig mogelijk eindresultaat. Hierbij gebruik ik de fotografische technieken die het beste passen bij de opdracht met als doel de boodschap van het beeld versterken. Samen bespreken we het idee voor de foto en bepalen we bij welk soort licht de foto het beste tot uiting komt. Ook kijken we naar mogelijke locaties om de foto te maken die het beste bij de sfeer in de foto passen. Wil je props gebruiken om het verhaal van de foto duidelijker te maken? Dat kan uiteraard. Samen maken we er wat moois van!

De lifestyle fotosessie – hoe werkt het?

Een lifestyle portretsessie kan voor jou alleen, maar ook samen met een vriend(in) of een bijzonder persoon. Samen met jou wordt er in overleg een geschikte datum en locatie bepaald. Na de fotosessie ontvang je een link naar een foto overzicht met de gemaakte foto’s zodat jullie een keuze kunnen maken welke foto’s jullie willen ontvangen. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Cadeautip: Wil je een speciaal iemand verrassen? De foto’s of de lifestyle portretsessie aan iemand cadeau te geven is een goed idee.

 

♥ ♥