De mooiste binnenlocatie voor jullie trouwreportage

Een mooie binnenlocatie voor de trouwreportage. Hebben jullie daar aan gedacht? Niet? Dan zou ik dat alsnog aanraden. Iedereen hoopt op mooi weer, maar garanties zijn er niet.  Wat doe je als het regent op jullie trouwdag?

Het is natuurlijk jammer, maar het hoeft echt geen reden tot wanhoop te zijn. Want ook bij regen kan je de mooiste foto’s maken. Je kan zelfs speciale effecten bereiken. En wist je dat regen op je bruiloft geluk brengt! Het hindoeïsme zegt bijvoorbeeld; hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk. Maar ik kan me natuurlijk voorstellen dat jullie liever droog blijven.

Binnenlocatie voor de trouwfoto’s

Als professioneel bruidsfotograaf kom ik al jaren op de mooiste plekjes. Daarbij heb ik veel contact met collega’s over een binnenlocatie voor het maken van trouwfoto’s. Ook heb ik nog veel meer locaties voorbij zien komen op diverse websites. Daarom heb ik wat tips die jullie achter de hand kunnen houden voor het geval dat.:

Centrum van Den Haag: het Binnenhof, de Passage of  Panorama Mesdag

Scheveningen: De Pier of Amrāth Kurhaus Hotel

Delft: Princenhof, de Porceleyne Fles of  Lijm en Cultuur

Leidschendam:  Overdekte tropische tuin Vlinders aan de Vliet

Zoetermeer: Intratuin Riverdale of Snoworld

Bleiswijk: Overdekte groene binnentuin (wel van tevoren reserveren) http://www.debinnentuin.com/

Westland / Naaldwijk: De Watertuin en De Westlandse Druif

Noordwijk:  Noordwijk Buiten

Rozen en Radijs in Burgerveen

Trouwfoto's Binnenhof Den Haag trouwreportage met regen

Toch buiten foto’s maken? Doen!

Willen jullie toch liever buiten foto’s willen maken:? Dat kan! Zorg dan in ieder geval voor een paraplu zodat jullie enigszins droog blijven tijdens de fotoshoot. Onder de paraplu kun je nog steeds hele romantische, liefdevolle, leuke foto’s maken. Je zou voor de zekerheid laarzen kunnen aantrekken tijdens de fotoshoot om zo een grappige twist te geven aan de foto’s. Jullie kleding kan hoogstens een beetje nat worden, maar dat is zo weer. opgedroogd…

Trouwfoto's winter regen winterbruiloft paraplu