Loveshoot

Romantische loveshoot op locatie

Zijn jullie verliefd en willen jullie de mooiste foto’s van jullie samen? Dan is een loveshoot echt iets voor jullie. Het is een fotosessie op een locatie die voor jullie heel bijzonder is. Dat kan bijvoorbeeld de plek zijn waar jullie je eerste date hadden, of een andere locatie in de vrije natuur. Denk bijvoorbeeld aan Park Clingendael, de duinen of het strand van Scheveningen. Buiten Den Haag kan uiteraard ook! Ik weet als professioneel fotograaf de mooiste plekjes en zorg ervoor dat jullie de mooiste foto’s krijgen als fantastische herinnering. De stijl van fotograferen tijdens een loveshoot is spontaan, dus jullie hoeven niet te poseren. Hoe meer jullie jezelf zijn, hoe beter. Plezier gegarandeerd!

Wat kunnen jullie verwachten?

Jullie mogen zelf bepalen waar de fotosessie zal plaatsvinden. Dat kan zowel binnen als buiten zijn. In overleg met jullie wordt het licht, de setting en de uitstraling van de foto’s bepaald. Jullie ideeën zijn van harte welkom! Maar uiteraard heb ik zelf ook volop tips voor mooie fotolocaties. Tijdens een loveshoot druk ik af op de mooiste momenten. Vooral als jullie het niet door hebben. Dat geeft vaak de leukste foto’s. Lekker spontaan. Door de jaren heen ben ik al op de prachtigste fotolocaties geweest. Jullie genieten van het moment samen, ik laat de liefde tussen jullie tweeën zien. Zijn jullie benieuwd naar de foto’s? Scroll dan naar beneden. Zijn jullie benieuwd naar wat het zou gaan kosten? Een Loveshoot hoeft niet duur te zijn. Voor mijn tarieven klik hier.

De foto’s van jullie loveshoot

Bekijk ze wanneer zo vaak en waar je maar wilt. Een romantische fotosessie met je geliefde is op zich al leuk is om mee te maken, het ontvangen van de foto’s is zelfs nog leuker! Jullie verhaal op de gevoelige plaat. Het wordt steeds waardevoller naarmate de tijd verstrijkt. Een tastbare herinnering voor nu en later. Jullie foto’s zijn binnen twee weken te bekijken via het foto overzicht. Jullie kunnen dan bekijken welke foto’s jullie willen ontvangen. Wanneer en waar jullie maar willen.

Surprise….

Wil je je liefste extra verrassen door die ene speciale vraag te stellen? Dat kan uiteraard ook! We kunnen afspreken dat we er een romantische fotoshoot voor 2 van maken en ondertussen bedenk je gauw hoe je het aanzoek wil gaan aanpakken. Dat houden we uiteraard geheim! En op het moment suprême maak ik de mooiste foto’ s van het huwelijksaanzoek!

Aanzoek huwelijk huwelijksaanzoek zonsondergang strand Scheveningen Den Haag

QUOTE
“Wat een geweldige foto’s. Wij zijn er super blij mee. Bedankt!! We vonden het een geslaagde fotoshoot en vonden dat je heel professioneel te werk gaat. Je gaf ons aanwijzingen waar dat nodig was zonder te veel aanwezig te zijn. Precies zoals wij het graag wilden! Ik heb een paar foto’s naar mijn familie gestuurd, ze vinden de fotosessie geweldig.”

Groetjes Sujei Fernandez uit Leidschendam

 

♥ ♥