Loveshoot

Romantische loveshoot op locatie

Een loveshoot is een fotosessie speciaal bedoeld voor stellen die de liefde vieren. Het is een fotoserie die het verhaal van jullie liefde vertelt, vol interactie, mooie momenten en emotie. Jullie genieten lekker van elkaars samenzijn, terwijl ik ongemerkt de mooiste plaatjes van jullie schiet! Ik laat jullie als stel zien op de mooiste momenten. Jullie kiezen de locatie voor de fotosessie. Of het nou de plek is waar jullie je eerste date hadden, het strand, een mooi park, een oude schuur of een leuk restaurantje. Alles kan! De stijl van fotograferen tijdens een loveshoot is spontaan, dus jullie hoeven niet te poseren. Hoe meer jullie jezelf zijn, hoe beter. Plezier gegarandeerd!

Wat kunnen jullie verwachten?

Jullie mogen zelf bepalen waar de fotosessie zal plaatsvinden. Dat kan zowel binnen als buiten zijn. In overleg met jullie wordt het licht, de setting en de uitstraling van de foto’s bepaald. Jullie ideeën zijn van harte welkom! Als jullie zelf geen idee hebben, dan heb ik volop tips voor mooie fotolocaties. Tijdens een loveshoot worden onverwachte momenten vastgelegd. Door de jaren heen ben ik al op de prachtigste fotolocaties geweest. Jullie genieten van het moment samen, ik laat de liefde tussen jullie tweeën zien. Zijn jullie benieuwd naar de foto’s? Scroll dan naar beneden. Zijn jullie benieuwd naar wat het zou gaan kosten? Een Loveshoot hoeft niet duur te zijn. Voor mijn tarieven klik hier.

De foto’s van jullie Loveshoot

Bekijk ze wanneer zo vaak en waar je maar wilt. Een romantische fotosessie met je geliefde is op zich al leuk is om mee te maken, het ontvangen van de foto’s is zelfs nog leuker! Jullie liefdesverhaal op de gevoelige plaat. Het wordt steeds waardevoller naarmate de tijd verstrijkt. Een tastbare herinnering voor nu en later. Jullie foto’s zijn binnen twee weken te bekijken via het foto overzicht. Jullie kunnen dan bekijken welke foto’s jullie willen ontvangen. Wanneer en waar jullie maar willen.

Cadeautip: Wil je iemand verrassen met een bijzonder geschenk? De foto’s zijn mooi en persoonlijk cadeau.

 

QUOTE
“Wat een geweldige foto’s. Wij zijn er super blij mee. Bedankt!! We vonden het een geslaagde fotosessie en vonden dat je heel professioneel te werk gaat. Je gaf ons aanwijzingen waar dat nodig was zonder te veel aanwezig te zijn. Precies zoals wij het graag wilden! Ik heb een paar foto’s naar mijn familie gestuurd, ze vinden de fotosessie geweldig.”

Groetjes Sujei Fernandez

 

♥ ♥