Bruiloften

 

Jullie mooiste momenten op een creatieve manier vastgelegd

Zijn jullie op zoek naar een professionele bruidsfotograaf met creatieve ideeën en een spontane stijl die jullie laat zien zoals jullie echt zijn? Zoeken jullie naar iemand die echt luistert naar jullie? Dan is het goed om te weten dat ik als trouwfotograaf jullie wensen centraal stel. Ook op de grote dag zelf.  Tijdens de bruiloft loop ik ongemerkt rond en druk af op de mooiste momenten. Maar ik houd ook rekening met jullie. Jullie kunnen ongestoord kunnen genieten en  als jullie daar behoefte aan hebben geef ik jullie tips om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Zonder ongemakkelijk poseren.

Willen jullie foto’s zien? Klik dan hier. Zijn jullie benieuwd wat het zou gaan kosten als ik jullie bruiloft kom fotograferen? Kijk dan hier voor de diverse pakketten

 

Check beschikbaarheid

 

Bruid met sluier bruidssluier en bruidegom

Trouwfoto’s met een spontane stijl

Willen jullie ongedwongen, spontaan en natuurlijk op de foto met een prachtig resultaat? Doordat ik als een fly on the wall te werk ga, begeef ik me ongemerkt in het gezelschap en zullen jullie amper door hebben dat ik met mijn camera rondloop. Juist omdat jullie en jullie gasten volop aan het genieten zijn, heeft niemand de tijd om op mij als fotograaf te letten. Zo kunnen de bijzonderste momenten vastgelegd worden! Jullie trouwdag wordt vastgelegd zoals jullie die zullen beleven. En jullie komen echt op de foto zoals jullie echt zijn, stralend op jullie grote dag.

 

Bruidskapsel opsteken met krullen kanten trouwjurk met strik
Wil je ook zo’n mooi bruidskapsel? Klik op de foto voor meer info !

Tips van een professionele trouwfotograaf

En vinden jullie het leuk om toch wat aanwijzingen te krijgen? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb in de jaren dat ik bruidsfotograaf in Den Haag ben al heel wat bruidsparen voor mijn lens gehad. Ik heb dan ook de leukste ideeën om spontane en vrolijke groepsfoto’s te maken of om jullie als bruidspaar zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Een beetje humor mag natuurlijk best. Dat maakt jullie trouwdag nog vrolijker dan hij al is!

 

♥ ♥

Benieuwd naar de foto’s? Kijk maar eens bij bruiloften.

 

Wat bruidsparen vinden

“Dank je wel voor de foto’s,  ze zijn erg mooi geworden! Het was voor ons een superdag die eigenlijk veel te snel is gegaan. We waren heel blij met jou als trouwfotograaf. Dankzij jouw trouwfoto’s hebben we de dag weer opnieuw kunnen beleven. Geweldig!”

Micha-el en Diana van Luytelaar-van Oostrum, Voorburg