Portretten

Fotograaf voor een bijzonder portret

Ben je op zoek naar een fotograaf om een mooi portret te laten maken van jezelf? Of wil je een goede foto voor een sollicitatie of voor social media laten maken? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan je adviseren over hoe je het mooist op de foto kan komen. Bij portret social media kan je voorbeelden zien. Ook voor het maken van een mooie familiefoto kan je bij mij terecht. In overleg met jou en je familie overleggen we wat de mooiste locatie is die het best bij jullie past! Kijk voor familieshoot voor voorbeelden. Benieuwd naar mijn tarieven? Kijk dan hier.

Zwangerschapsshoot of babyshoot

Naast portretfotografie is het ook mogelijk om een foto’s te laten maken van jezelf tijdens je zwangerschap of van je kindje. Die speciale tijd is zo bijzonder en vraagt om een serie mooie als blijvende herinnering. Kijk maar eens naar de foto’s bij zwangerschapsshoot of babyshoot. In overleg met jou bepalen we welke setting en welk licht het beste passen bij de uitstraling van de foto’s. Ik kan je ook helpen met het kiezen van de juiste kleding of accessoires om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Heb je speciale wensen of heb je zelf al een idee in je hoofd? Laat het me weten, want dan kunnen we samen bespreken hoe we de foto’s het beste kunnen maken.

Lifestyle portret

Lijkt het je leuk om dat ene bijzondere portret te laten maken zodat een hele andere kant van jou belicht wordt met een speciale setting en mooi filmisch licht? Dan kan uiteraard. Samen met jou gaan we het idee voor de foto bespreken en kijken hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Portretfotografie is één van mijn specialisaties. Kijk bij lifestyle fotografie om voorbeelden te zien.

Ben ik nog beschikbaar?

Bij werkwijze kan je zien hoe ik te werk ga. Kijk bij tarieven voor de diverse pakketten. Heb je een specifieke datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Klik op contact.

QUOTE

“Dank je wel Irene, voor het maken van de prachtige fotoreportage. We zijn er heel blij mee! Het was een goede keuze om je hiervoor te vragen……! ”

Hans N. Auwerda