Portretten

Fotograaf voor een bijzonder portret

Met een bijzonder portret maak je het verschil! Of het nu gaat om een goede overtuigende profielfoto voor een sollicitatie, nieuwe content voor je website die de boodschap van jou als ondernemer onderstrepen, of een foto om cadeau te geven aan je moeder. Bij mij ben je aan het goede adres. Ik heb de beste ideeën en samen met jou kan ik ervoor zorgen dat je op je mooist op de foto komt. Kijk maar eens bij portret social media naar de voorbeelden van foto’s voor LinkedIn of voor je CV. 

Interessant beeldmateriaal op je website

Voor het maken van foto’s voor je website kan ik je ook van dienst zijn. In een personal branding photoshoot gaan we samen brainstormen over hoe jij het beste jouw gedroomde klant kan bereiken. Door de juiste foto’s op je website te plaatsen spreek je de juiste beeldtaal en zul je eerder met jouw doelgroep in contact komen.

Voor een mooi familieportret kan je ook bij mij terecht. Benieuwd naar wat een portretsessie gaat kosten? Klik op tarieven. Of klik onderstaande button om meteen een fotoshoot in te plannen!

Neem contact op!

Portret met een verhaal

Een portret dat je bijblijft heeft vaak een verhaal. Dat kan tot uiting komen door de manier waarop iemand is afgebeeld of door de achtergrond waar de foto genomen is. Samen met jou bepalen we wat voor achtergrond het beste bij het idee voor de foto past.

zakelijke profielfoto zakelijke dienstverlening coaching

Lifestyle portret

Lijkt het je leuk om dat ene bijzondere portret te laten maken zodat een hele andere kant van jou belicht wordt? Met een speciale setting en mooi filmisch licht? Dan kan uiteraard. Samen met jou gaan we het idee voor de foto bespreken en kijken hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Portretfotografie is één van mijn specialisaties. Kijk dan eens bij lifestyle fotografie om voorbeelden te zien. Of lees dan bij werkwijze hoe ik te werk ga. Klik op tarieven  om te zien welk pakket bij je past.

Ongedwongen portret foto zakelijk directeur drinkt koffie cafetto Chris Short

Enthousiast geworden?

Maak meteen een afspraak door op onderstaande button te klikken.

Neem contact op

 

Naast portretfotografie is het ook mogelijk om een foto’s te laten maken van jezelf tijdens je zwangerschap of van je kindje. Die speciale tijd is zo bijzonder en vraagt om een serie mooie als blijvende herinnering. Kijk maar eens naar de foto’s bij zwangerschapsshoot of babyshoot. In overleg met jou bepalen we welke setting en welk licht het beste passen bij de uitstraling van de foto’s. Ik kan je ook helpen met het kiezen van de juiste kleding of accessoires om zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Heb je speciale wensen of heb je zelf al een idee in je hoofd? Laat het me weten, want dan kunnen we samen bespreken hoe we de foto’s het beste kunnen maken.

 

QUOTE

“Al diverse malen heb ik Irene van Kessel gevraagd voor professionele fotografie. Of je haar nu vraagt voor een personal branding fotoshoot voor je bedrijf, een sfeervolle reportage van je 60ste verjaardag feest of een reportage van de feestelijke presentatie van je nieuwste boek, Irene weet er altijd iets bijzonders van te maken. Ze weet haarscherp de sfeer van het evenement vast te leggen, met speciale aandacht voor detail en de meer ‘ongedwongen’ momenten en invalshoeken. Kortom: welke gelegenheid je ook wilt laten vastleggen, ik kan Irene van harte aanbevelen.”

Ofkje Teekens Business coach voor de High End ondernemer